Enfocament

 

Des d’una visió holística de la vida, el concepte de nodrir s’ha d’interpretar tenint en compte totes les formes d’interrelació de l’ésser humà (físiques, etèries, emocionals, mentals i espirituals) i amb aquesta visió anem nodrint els nostres espais amb Amor per a sublimar les potencialitats humanes des de la pau, l’harmonia i la bellesa. 

Un dels eixos del Centre és tenir cura de la salut a través de l’alimentació. Ens basem en el Sistema Curatiu per Dieta Amucosa (SCDA) que va idear el genial i revolucionari Arnold Ehret (1866-1922). Això fa el projecte a mida de hom qui vulgui apendre i/o practicar de manera quotidiana i en grup un sistema progressiu de neteja i regeneració per donar al cos físic l’oportunitat de curar-se per sí mateix a través del dejuni racional i una dieta de transició adaptable i en evolució constant. Això provoca una profunda desintoxicació física i també emocional, aportant una renovada claretat mental. Es pot trobar més informació a la xarxa sobre aquest sistema de la mà dels seus impulsors David Gil i Irene Bueno: https://arnoldehret.info/ i https://www.vivirsinhambre.com/

També cuidem, dissenyem i adaptem l’entorn i la casa, aplicant criteris de bioconstrucció holística, per tal d’ajudar a la purificació, amb tècniques energètiques de geobiologia, feng shui, geometria sagrada i ones de forma. Per augmentar la vibració general de la casa hem fet servir farines de quars al revestiment de les parets.

A un indret rodejat de roures adults estem construint tres piscines per al tractament i re-aprofitament de les aigües residuals, amb la flora i fauna adients tenim la clara intenció d’ajudar a la natura a crear un espai ple de vida i paradisíac.

Volem arribar a ser ben autònoms nodrint-nos del fruit de la terra i per això, a més a més de cultivar un tros d’hort ecològic, estem als inicis de crear boscos comestibles fusionats amb l’horta i la vinya tot practicant l’agricultura Sintròpica.

Disposem de diversos coneixements i disciplines terapèutiques per a la millora de la salut integral de les persones que tingueu a bé visitar-nos, Musicoteràpia, Massatges, Biodescodificació, Digitpuntura, Moxabustió, Tècnica Metamòrfica, Osteopatia, Crani-sacral, Kineosologia, Par biomagnètic, Naturopatia, Homeopatia, Reflexologia, Polaritat, Drenatge Limfàtic, Drenatge del Colon, Nova Medecina Germànica, Astrologies, Constel.lacions familiars, Arteràpia, Risoteràpia, Nou Disseny Humà, Numerologies, Ioga, Qi Gong, … i també LNT (La Nova Teràpia) i el contacte amb La Font, que és una tècnica energètica i espiritual que treballa des del poder quàntic de l’atenció i sobretot de la intenció sobre el guariment dels éssers vius.

Volem conjuminar la vida interior i la intimitat amb esdeveniments públics de tota mena que anem anunciant a aquest web i als subscrits a la nostra llista de correu. I també estem oberts a persones i a grups que vulguin organitzar diversitat d’actes als nostres espais.