Documentant l’inici del projecte

La visió inicial del projecte es va donar al desembre del 2018. De la ma de la Cristina vam conèixer a l’Andreu, a l’Alba, als seus fills, la casa i el territori. Després al Daniel i més veïns.

Els primers mesos des de l’abril del 2019 ens vam dedicar a observar i experimentar el viure a casa Angrill per decidir amb claredat quines actuacions holístiques i bio-constructives hi faríem. Les feines més feixugues van ser les de neteja.

Obrint un nou pas per accedir als lavabos

No va ser fins al 17 d’octubre que vam començar a construir, concentrant l’esforç primerament a l’espai central de la casa on hi havia l’escala que havíem desmuntat per refer-la de manera més coherent. Vam tenir la magnífica ajuda de l’arquitecte Ramon que ens ha anat assessorant i coordinant les obres.

La pesada pedra que era l’últim graó desmuntat de l’escala inferior